Zvijezda 09 sve jača: Stigao i Dušan Babić

Ekipa iz Stanišića se ne šali

Zvijezda 09 sve jača: Stigao i Dušan Babić

A. Beganović

Četvrtoplasirana ekipa Prve lige Republike Srpske, Zvijezda 09 iz Etno Sela Stanišići, u drugi dio sezone uči će mnogo jača.

Najzaposleniji čovjek ovih dana u klubu iz Etno sela Stanišića je sportski direktor Milorad Zeko Savić, koji je završio sav posao oko prelaska desnog beka Dušana Babića rođenog 1994. godine.

Babić je karijeru započeo u rodnoj Sremskoj Mitrovici, a ubrzo je zapao za oko ljudima iz FK Novi Sad gdje je ubrzo prešao da bi u Zvijezdu stigao iz beočinskog srpskog ligaša FK Cement.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Dušan Babić je već neko vrijeme sa nama i imali smo prilike da se uvjerimo da se radi o ozbiljnom pojačanju za naš tim, pogotovo imajući u vidu da se naš Srđan Kalajdžić nije još oporavio od povrede. Babić je prodoran, borben i ofanzivno orijentisan igrač koji usput i fenomenalno baca loptu iz auta,što će lično smatram biti od velike koristi za ekipu", rekao je sportski direktor Zvijezde 09 Milorad Zeko Savić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi