Trener Igokee za SportSport.ba

Bajić: Ovo nam je šamar, nije sramota izgubiti od Bosne

S. Mlaćo

Iako su u ovaj susret ušli kao veliki favoriti, košarkaši Igokee posljednje sekunde meča sa Bosnom Royal Jelly dočekali su pognutih glava.

Bosna je u sjajnoj utakmici slavila nakon produžetaka, a trener Igokee Dragan Bajić nakon utakmice je priznao da je očekivao tešku utakmicu

"Bosna nas nije iznenadila i ja sam rekao u uvodu da će biti ozbiljan protivnik, a sa ova dva nova igrača se vidi da su dobili na širini. Ima tu već puno više kvaliteta u odnosu na Kup utakmicu i ja sam znao da će ovo biti teška utakmica jer sam na treningu imao osam igrača. To puno znači na ovakvim utakmicama, ali opet smo se uspjeli vratiti i došli smo sa -15 na +5", kazao je Bajić nakon utakmice. 

Igranje u ABA ligi, te puno veoma kvalitetnih utakmica uticalo je na to da su igrači Igokee večeras u Sarajevu djelovali dosta umorno i istrošeno.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Osjetilo se i to, a mi dobro i jako treniramo. To je put za dobar rezultat, a ovo je nama šamar i nije sramota izgubiti od ovakvog tima. Ja sam rekao svojim saigračima da će svako gostovanje biti teško i svaki tim protiv Igokee će dati 120 posto od sebe da pokuša pobijediti. Mi moramo se okrenuti slijedećim utakmicama, ući puno hrabrije i snažnije, sa puno boljim trčanjima ukoliko želimo da osvojimo titulu", jasan je bio Bajić u razgovoru za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti