Banjalučki derbi u humanom ruhu

Borac uskočio u pomoć bivšem asu

Banjalučki derbi u humanom ruhu

D. Vejo

Derbi 12. kola Prve muške lige Republike Srpske između banjalučkih rivala Borca i Studenta, biti će i humanog karaktera.

Naime, radi se o tome da će svi ljubitelji košarke koji budu svratili u dvoranu "Borik", moći da ostave prilog za teško oboljelog bivšeg asa Borca Slađana Stojkovića, kojem su potrebna velika novčana sredstva da bi izvršio operaciju koja mu je prijeko potrebna.

Povodom toga, u akciju za prikupljanje novčanih sredstava uključilo se i rukovodstvo Banjalučana. Svi oni koji budu željeli ostaviti svoj prilog za teško oboljelog Stojkovića to će moći da učine na ulazu u dvoranu.

Podsjetimo, utakmica između Borca i Studenta počinje u 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi