Bez dogovora o selektoru, Barbarić novi generalni sekretar

KS BiH dobio novog generalnog sekretara

Bez dogovora o selektoru, Barbarić novi generalni sekretar

E. Čaušević

Dubravko Barbarić izabran je danas za novog generalnog sekretara Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine.

Upravni odbor Košarkaškog saveza BiH danas je održao sjednicu na kojoj je, između ostalog, izabran i novi generalni sekretar.

Ovo mjesto pripalo je Dubravku Barbariću koji na ovo mjesto dolazi umjesto Haruna Mahmutovića koji je nedavno podnio neopozivu ostavku. Potvrda o njegovom imenovanju biće donesena na sjednici Skupštine KS BiH koja će biti održana 26. aprila.

Novi selektor ni danas nije izabran, a u konkurenciji su Damir Mulaomerović i Dragan Bajić. Ime novog selektora trebali bi saznati za sedam dana na novoj sjednici Upravnog odbora KS BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi