Božić: Cilj Borca je borba za play off

Trener Borca za SportSport.ba

Božić: Cilj Borca je borba za play off

D. Rakanović

Košarkaški Borca već desetak dana pripremaju se za novu sezonu u kojoj će nastupati u Prvoj ligi RS-a. 

Trener Bojan Božić u razgovoru za SportSport.ba istakao je da je cilj ove sezone borba za play-off. 

"Počeli smo sa radom prije desetak dana. Treniramo dva puta dnevno i vjerujem da ćemo spremni dočekati početak lige. Sredinom septembra ćemo početi sa pripremnim utakmicama, rekao je za SportSport.ba Božić.

U Borac su se ovog ljeta vratila trojica košarkaša koji su velika pojačanja za ekipu Borca. 

"Što se tiče promjena u ekipi, od prošlogodišnjeg sastava klub su napustili Todorovac i Vukotić, a u Borac su se vratili Srđan i Peđa Lončar kao i Arsenije Vučković. Sa njima ćemo sigurno dobiti potrebno iskustvo koje će nam pomoći u nastojanju da ostvarimo cilj za ovu sezonu, a to je borba za play off", naveo je Božić i dodao: 

"Imamo još neke igrače na probi i u narednih nekoliko dana ćemo donijeti odluku o njihovom statusu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti