Božić: Dat ćemo sve od sebe za pozitivan ishod

Trener OKK Borac ouči duela s Radnikom

Božić: Dat ćemo sve od sebe za pozitivan ishod

D. Vejo

Košarkaši banjalučkog Borca će u okviru četvrtog kola Prve muške lige Republike Srpske na svom parketu dočekati ekipu Radnika iz Bijeljine.

Crveno-plavi su u prošlom kolu ostvarili prvu pobjedu od početka šampionata, te u ovaj meč ulaze puni samopouzdanja, ali isto tako pozivaju i na oprez.

"Utakmicu sa Radnikom BN Basket shvatamo veoma ozbiljno. To je ekipa sastavljena od iskusnih igrača. Međusobno se dobro poznaju. Na nama je da sa ovako mladim timom damo sve od sebe. Nadamo se pozitivnom rezultatu", izjavio je za SportSport.ba trener OKK Borac, Bojan Božić.

Utakmica između Borca i Radnika igra se u nedjelju od 18 sati u dvorani "Borik".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi