Božić: Radnik ima iskustvo u timu, to je presudilo

Trener OKK Borac nakon poraza

Božić: Radnik ima iskustvo u timu, to je presudilo

D. Vejo

Bojan Božić i njegovi izabranici pretrpjeli su večeras poraz na svom parketu od Radnika rezultatom 54:76.

Ovo je za crveno-plave bio treći poraz u prvenstvu do sada, a nakon večerašnjeg susreta prve utiske kazao je i strateg domače ekipe.

"Prije svega čestitam protivniku na zasluženoj pobjedi. Njihovo iskustvo došlo je do izražaja. Jedino što mi smeta, jeste to da ekipa sporo sazrijeva. Treba dosta vremena da se to sve posloži. Zadovoljan sam, ali uvijek može bolje. Nedostaju nam još dva igrača iz prve petorke, koji su ključ ove ekipe. Zahvalio bih se ovoj predivnoj publici koja nas podržava, a koje je iz utakmice u utakmicu sve više", isitče za SportSport.ba trener OKK Borac, Bojan Božić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti