Feldeine nezaustavljiv za FMP
Foto: ABA

Pobjeda Zvezde

Feldeine nezaustavljiv za FMP

M. Šljivak

Košarkaši Crvene zvezde pobijedili su FMP 84:77 u susretu 8. kola ABA lige.

Nije se igrala lijepa košarka u ovom meču, ali na kraju se pišu samo bodovi do kojih je došla Zvezda.

Bolje je aktuelni ABA šampion ušao u meč. Krenuli su sa 6:0, kontrolisali su rezultat tokom prve dionice, imali su i plus devet, ali su se opustili što FMP koristi i dolazi na samo minus jedan, 19:18.

FMP je uspio i da povede u nekoliko navrata, ali je večeras jedini raspoloženi čovjek na parketu James Feleine držao prednost Zvezde koja je i nakon 20 minuta igre imala poen prednosti, 36:35.

Ni nastavak meča nije ponudio bolju košarku. Viđeno je dosta prekršaja, izgubljenih lopti i nimalo lijepa igra sa obje strane. Ipak, Zvezda je tokom treće dionice imala konstantno vodstvo, koje je FMP uspijevao da stigne i ostajali su u igri.

U posljednjih 10 minuta ušli su sa sedam poena minusa (62:55), ali kraj još nije bio ni blizu.

FMP se potpuno vratio u meč na sredini igre u posljednjoj dionici, ali snage za preokret nije imao. Zvezda je uspjela da slomi otpor neugodnog rivala i da dođe do trijumfa.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Fantastičan je večeras bio James Feldeine sa 31 poenom, dok je na drugoj strani Filip Čović ubacio 19.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi