Gašić: Prag timske igre pomjeramo ka gore

Trener Slobode za SportSport.ba

Gašić: Prag timske igre pomjeramo ka gore

E. Dindić

Večeras je ekipa Slobode u okviru 17.kola Lige 10 Bosne i Hercegovine za košarkaše na svom parketu dočekala ekipu Kaknja i na kraju slavila i više nego uvjerljivu pobjedu rezultatom 82:62.

Trener domaće ekipe Velimir Gašić za portal SportSport.ba prokomentarisao je večerašnji susret.

" Ekipa Kaknja je jedan vrlo ozbiljan tim, ekipa koja ima zavidan nivo kvalitete, a to su sigurno pokazali i igranjem play offa za prvaka nekoliko godina unazad. Mi smo se na jedan kvalitetan način spremili za ovu utakmicu, tokom nedelje povečali smo intezitet i obim rada računajući na obaveze koje nas očekuju u narednom periodu, odnosno play off za prvaka. Malo sam se pribojavao momenta onoga što radimo na treningu i onoga što nas čeka na utakmici. U jednom smo dobrom tonusu, taj prag timske igre pomjeramo ka gore. Očekujem u nastavku sezone da još više podignemo tu igru, te svakako još veći igrački kvalitet moga tima", zaključio je Gašić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi