Gordić nosio Budućnost do titule

Košarkapko prvenstvo Crne Gore

Gordić nosio Budućnost do titule

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Nemanja Gordić predvodio je svoju ekipu Budućnost do pobjede u finalu košarkaškog prvenstva Crne Gore nad Primorjem iz Herceg Novog.

Konačnih plus 15 (97:72) u trećoj utakmici finalne serije crnogorskog prvenstva govori dovoljno o nadmoći Podgoričana u ovoj utakmici, ali i cijelom finalu i prvenstvu Crne Gore.

Reprezentativni playmaker Bosne i Hercegovine, Nemanja Gordić bio je najbolji pojedinac treće utakmice. Gordić je ubacio 18 poena, dok su Miloš Bojović sa 17 i Vladimir Dragičević sa 15 poena bili također vrlo dobri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.