Ivanović je selektor? Bez komentara!

Ivanović je selektor? Bez komentara!

Tragom informacija objavljenih na portalu Klix.ba o načelno postignutom dogovoru sa Duškom Ivanovićem koji bi trebao preuzeti košarkašku reprezentaciju BiH, kontaktirali smo Haruna Mahmutovića, gerenalnog sekretara KSBiH koji vodi pregovore sa crnogorskim stručnjakom.

"Nemam nikakvih komentara!", rekao je Mahmutović kao i svaki put. "Pregovaramo i pokušavamo nešto napraviti, ali nam mediji konstantno kvare posao.", dodao je on, te istakao: "Raskinuo sam ugovore sa svim medijskim pokroviteljima zato što ne želim da radim ni sa kim."

"Mediji miniraju pregovore!", zaključio je na kraju generalni sekretar KSBiH.

Tako su mediji opet krivi za sve, dok je činjenica da su upravo novinari portala SportSport.ba na molbu Mahmutovića za savjet i predložili ime Duška Ivanovića već zaboravljena. Nije ni čudo da onaj ko se nije sjetio velikana kakav je Ivanović, brzo zaboravi i od koga je tražio savjete.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.