Ivanović: Ovo je bio moj posljednji meč na klupi Sutjeske

Trener Sutjeske poslije finalne serije

Ivanović: Ovo je bio moj posljednji meč na klupi Sutjeske

D. Vejo

Košarkaši Sutjeske iz Foče, bili su borci ove sezone na parketu, u pravom smislu te riječi.

Konstantan problem sa povredama i virozom, nije omeo Fočake da stignu do velikog finala i tako dva puta savladaju ljutog rivala, Radnik.

Nakon prve dvije utakmice, titula se činila kao san, no, uspjeli su izabranici Milenka Ivanovića da se skupe i tako protivniku pokažu zube. 

Jedna pobjeda ih je dijelila od trona, ali, snage očigledno nije bilo.

"Preuzimam odgovornost na sebe. Moji igrači su tokom cijele sezone prolazili bukvalno kroz sve i svašta. Trudili su se kada je bilo najteže, nekada su uspjeli, a nekada ne. Nisu odustajali. Njih mi je prvenstveno žao, ali i publike koja je bila naš motiv više na svakom meču. Žao mi je, što je moja posljednja utakmica na klupi Sutjeske završila na ovaj način", jasan je bio trener Sutjeske, Milenko Ivanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi