Musa i Čampara se našalili s Jankovićem

Janković: Sutrašnju utakmicu trebamo dobiti skokom

E. Čaušević

Kadetska reprezentacija BiH sutra igra svoju drugu utakmicu grupne faza Svjetskog prvenstva protiv selekcije Francuske.

Naši košarkaši danas su u Zaragozi obavili posljednji trening pred sutrašnji meč protiv Francuske. Sjajna atmosfera vladala je na traningu, ali i po završetku istog. Nakon treninga Aljoša Janković je kazao da očekuje tešku utakmicu, ali da se nada da ćemo slaviti na sutrašnjoj utakmici.

"Ako ispuštujemo sve zahtjeve koje je predstavio trener pred nas mislim da ćemo pobijediti. Imamo zadatak da pratimo najboljeg igrača Francuske koji je odigrao odlično protiv Koreje i mislim ako njega zatvorimo da ćemo slaviti protiv Francuske", rekao je Janković.

Koliko je sjajna atmosfera među našim igračima najbolje se vidjelo kada je Janković za SportSport.ba davao izjavu, a tada su se Džanan Musa i Sani Čampara odlučili našaliti na njegov račun.

Janković je na kraju još dodao:

"Moramo kao tim ići zajedno na skok i igrati kao tim u skoku jer su oni tu dosta dominantniji od nas. Moramo se boriti i zajedno ih zagrađivati, ako uspijemo sve ispuniti ne sumnjam da ćemo doći do pobjede. U svakoj prvoj utakmici se u prvom meču ulazi sa dosta nervoze i jako bitno je bilo za nas da slavimo u toj utakmici. Ta pobjeda je bila dosta bitna za naše samopouzdanje i nastavak turnira".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi