Josip Pandža produžio ugovor sa Kaknjom

Pandža ostaje u Kaknju

Josip Pandža produžio ugovor sa Kaknjom

Mladi trener iz Viteza Josip Pandža produžio je ugovor sa KK Kakanj nakon što ih je "vjerovatno" ostavio u Premijer ligi. 

Pandža je preuzeo Kakanj na zimskoj pauzi prošle sezone i uradio ogroman posao sa tim klubom. Izvukao klub iz zone ispadanja, napravio nekoliko odličnih rezultata i "vjerovatno" ih ostavio u Premijer ligi. Još uvijek se ne zna koliko će klubova napustiti Premijer ligu iako vrlo brzo treba da počne nova sezona.

"Produžio sam ugovor u Kaknju. Sljedeće 4 godine ću biti trener ovog premijerligaša i ponosan sam što sam nastavio biti član ove ekipe" izjavio je za SportSport Josip Pandža.

Josip Pandža je nakon odlične polusezone u Kaknju, vodio svoj matični klub HOKK "Vitez" u doigravanju za ulazak u Premijer ligu i uspio savladati ekipe Gruda i Brotnja bez velikih poteškoća, proslavio titulu prvaka i nakon toga ponovo preuzeo Kakanj. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.