Kasim Sarajlić novi predsjednik UO OKK Čelik

Održana sjednica Upravnog odbora

Kasim Sarajlić novi predsjednik UO OKK Čelik

A. Haznadarević

Na održanoj sjednici Upravnog odbora 8.8.2012. godine članovi Uprave Kluba jednoglasno su usvojili prijedlog, te je za novog predsjednika Upravnog odbora OKK Čelik Zenica imenovan gospodin Kasim Sarajlić.

Donesena je i odluka da će poslove sportskog direktora obavljati gospodin Nedžad Hodžić, a u toku su pregovori oko imenovanja stručnog štaba.

Okupljanje košarkaša obavljeno je u Areni Zenica gdje su se odazvali svi pozvani. Ovogodišnju ekipu zeničkih košarkaša najviše čine juniori, a tu su i stariji sa liderom Ivanom Opačkom.

Klub ima velike ambicije u ovoj sezoni te se nadaju boljem uspjehu nego što je to bilo prošlih godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.