Melisa Brčaninović se vratila u Jedinstvo BHTelecom

Vratila se iz Galatasaraya

Melisa Brčaninović se vratila u Jedinstvo BHTelecom

E. Dindić

Jedna od naboljih mladih košarkašica  Bosne i Hercegovine Melisa Brčaninović vratila se u svoj matični klub Jedinstvo BHTelecom. 

Sredinom oktobra, Melisa je potpisala ugovor sa slavnim Galatasarayem, međutim nije imala minutažu u klubu iz Istanbula. 

Naime, na papire se dugo čekalo, pa tako na kraju nije ni došlo do transfera. Čelni ljudi kluba iz Istanbula željeli su da ona igra za mlađe kategorije, međutim to nije bilo navedeno u ugovoru.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

Raskinut je ugovor koji nikada nije stupio na snagu, a talentovana košarkašica će do daljnjeg nastupati za svoj matični klub. 

Tuzlanke večeras igraju redovno kolo Premijer lige za košarkašice u 18:00 h igraju protiv Brčanke, a Melisa neće nastupiti u ovom susretu radi saniranja povrede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti