Novi član A dizivije

Mladi košarkaši znali su proslaviti plasman u finale

Mlada košarkaša reprezentacija Bosne i Hercegovine pobjedom u polufinalu Evropskog prvenstva B divizije nad Ukrajinom rezultatom 89:71 ostvarila je plasman u finale, ali i u A diviziju.

Izabranici Alena Abaza bili su itekako raspoloženi nakon visoke pobjede nad Ukrajincima, a ovaj trijumf znali su proslaviti i sa publikom u dvorani KSC Ilidža.

Nakon što su zajedno sa svojim navijačima navijali na samoj tribini, potom su se spustili na parket te zajedničkim "upijačem" još jednom pozdravili svoju publiku za koju se nadaju da će ih nositi i do pobjede u finalnom susretu koji se igra od 20:15 takođe u dvorani na Ilidži. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.