M:tel uz turnir u uličnom basketu

M:tel uz turnir u uličnom basketu

Sponzorski tekst

Turnir u uličnoj košarci „Fiba 3x3“ čiji je organizator sportska organizacija „Basket bam“, počinje danas 22. juna i traje do 28. juna 2015. godine u Banjaluci.  Utakmice turnira će biti igrane na platou ispred Narodnog pozorišta RS i to u kategorijama pionira, kadeta, juniora i seniora.

U skladu sa svojom strategijom društvene odgovornosti Mtel je dio velike sportske familije i zato je podržao i ovo talmičenje koje se nalazi u zvaničnom kalendaru FIBA Evropa tura. Pobjednik takmičenja u seniroskoj konkurenicji osvojiće 20 FIBA poena i na taj način steći pravo učešća na najkvalitetnijem regionalnom FIBA 3×3 turniru koji će biti održan u Bukureštu 15. i 16. avgusta.

Ove godine turnir u uličnoj košarci, pored sportskog ima i edukativni karakter. U saradnji sa organizacijama iz BiH koje se bave prevencijom ovisnosti, turnir promoviše zdrav i trezven život.

Kompanija Mtel i organizator takmičenja „Basket bam“ pozivaju vas da posjetite „košarkaško igralište“ u centru Banjaluke i uživate u brojnim zabavnim sadržajima i kvalitetnoj igri košarkaša.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti