Mulaomerović i Tanasilović se nadaju pobjedi

HKK Široki u petak gostuje u Mejdanu

Mulaomerović i Tanasilović se nadaju pobjedi

Premijernu utakmicu u novoj sezoni košarkaši tuzlanske Slobode odigrat će sa momčadi Širokog. Susret je na rasporedu u petak u 19 sati, a crveno-crni, sudeći po najavama, očekuju prvu ovosezonsku pobjedu.

"Znamo da je Široki bio redovni učesnik ABA lige i da posebnu pažnju posvećuje radu sa mladim košarkašima. Međutim, uz podršku navijača i našu borbenu i požrtvovanu igru imamo šanse i nadamo se pobjedi", izjavio je Damir Mulaomerović, trener Tuzlaka.

Stručni štab Slobode u minulom periodu imao je problema sa povrijeđenim igračima. Kapiten Miodrag Tanasilović kaže kako bez obzira na takve vrste problema igrači koji budu na parketu moraju dati svoj maksimum kako bi se ostvario trijumf.


U Tuzli se s nestrpljenjem čeka početak nove košarkaške sezone, a ne treba zaboraviti kako je lani dvorana Mejdan bila ubjedljivo najposjećenija kada su u pitanju utakmice elitnog ranga naše košarke. Prodaja ulaznica počinje danas, a cijena je 2 KM.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.