Pred meč sa Slovačkom

Musa: Borit ćemo se do zadnje kapi krvi

S. Mlaćo

Pored selektora Duška Vujoševića, na današnjoj press konferenciji seniorske košarkaške reprezentacije BiH medijima su se obratili i Džanan Musa, te Aleksandar Lazić.

 Dva mlada člana seniorske reprezentacije govorili su o očekivanjia pred sutrašnji meč protiv Slovačke, te pozvali navijače na podršku u Skenderiji.

"Zahvaljujem vam se na dolasku, a selektor je već rekao sve što se može reći. Ne bih da ulazim u političke teme, a na nama je da sve što je selektor zadao i odradimo. Borit ćemo se do zadnje kapi krvi i to je ono što možemo uraditi", kazao je Musa.

Utakmice se dotakao i Aleksandar Lazić.

Vidi video!

"Što se tiče utakmice sa Slovačkom, mi ćemo se potruditi da damo maksimum, te pokažemo borbu i želju. Očekuje nas teška utakmica, Slovačka je nezgodan protivnik, ali mislim da uz podršku navijača možemo do pobjede", dodao je Lazić.

Musa je poželio i sreću juniorskoj reprezentaciji BiH pred meč sa Srbijom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi