Mustafica: Visoka pobjeda je rezultat dobrog rada

Član KK Vogošća

Mustafica: Visoka pobjeda je rezultat dobrog rada

S. Mlaćo

U susretu 12. kola A-1 lige naše zemlje košarkaši Vogošće deklasirali su OKK Čelik rezultatom 120:47.

Vogošćani su briljirali od samog početka, te je već nakon prve četvrtine bilo poznato da će slaviti novu pobjedu (31:11).

U novoj, tačnije devet pobjedi ove sezone, briljirao je Nedim Mustafica sa 24 poena, 10 skokova i jednom asistencijom. 

"Sigurno da sam zadovoljan kako smo otvorili drugi dio sezone, kako ekipa tako i ja. Visoka pobjeda protiv Čelika je rezultat dobrog rada i treniranja. Došlo nam je dosta jako kvalietnih igrača i trebat će malo vremena da se uigramo i ostvarimo naš cilj. On se zove Premijer liga", ističe Mustafica za SportSport.ba.

Vogošćani drže prvu poziciju, te ne kriju da im je tu cilj i ostati.

"Naš cilj je jasan od samog početka i sigurno da će bii dosta neizvjesno do samog kraja. Gradina i Burch su ekipe koje važe za našeg glavnog konkurenta i koje su se također pojačale u ovom prelaznom roku. Mi jurišamo na prvo mjesto kako bih imali što bolju poziciju u Play off-u i prednost domaćeg terena", dodao je Nedim Mustafica, član KK Vogošća. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi