Palalić: Tek je drugo poluvrijeme

Trener KK Prijedor za SportSport.ba

Palalić: Tek je drugo poluvrijeme

D. Vejo

Trener KK Prijedor Danilo Palalić od revanš meča sa ekipom Sutjeske očekuje da će njegov tim ponoviti igru iz prve utakmice, ali i pored svega on poziva na oprez.

Košarkaši Prijedora i aktuelni šampioni Republike Srpske vode u polufinalnoj seriji play-offa protiv ekipe Sutjeske (51:55).

Iz tabora žuto-crnih najavljuju da će dati sve od sebe kako bi osigurali željeno finale. 

"Prema ekipi Sutjeske mi gajimo veliki respekt. Znamo s kakvim protivnikom imamo posla. Smatram da ukoliko ponovimo igru iz prvog susreta, da ćemo stići do povoljnog rezultata. Tek smo poluvrijeme odigrali, sada slijedi drugo. Moramo biti maksimalno skoncentrisani u odbrani, te ukoliko to uradimo rezultat neće doći u pitanje", rekao je za SportSport.ba trener Prijedora, Danilo Palalić.

Utakmica između Prijedora i Sutjeske na rasporedu je sutra od 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi