Pandža: Nadam se duelu s Amerikom, to mi je cilj

Selektor kadetske selekcije BiH

Pandža: Nadam se duelu s Amerikom, to mi je cilj

M. Šljivak

Trener zlatnih bh. kadeta Josip Pandža komentarisao je žrijeb grupa za Svjetsko prvenstvo.

Čovjek koji je selekciju BiH odveo do povijesnog zlata ne poznaje dovoljno Koreju i Dominikanu, ali ističe kako ćemo ići utakmicu po utakmicu.

"Stalno ponavljam da mi je neki privatni cilj igrati sa Amerikom. Nadam se da ćemo biti dovoljno dobri da doguramo što više na Svjetskom prvenstvu", rekao je Pandža, te je dodao:

"Francusku dobro poznajemo. Na Evropskom prvenstvu su igrali bez najboljeg igrača i sigurno su opasni, a o ostalim ekipama tek trebamo skupiti informacije. Najvažnije je da idemo utakmicu po utakmicu, samo tako možemo nešto napraviti uz naravno dobre pripreme i zdravlje", istakao je selektor bh. kadeta.

BiH na SP stiže kao najbolja selekcija Starog kontinenta i sigurno je da s ekipom kojom raspolažemo možemo dogurati dosta daleko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi