Protiv Gruzije bez Peršića

Do Tbilisija nakon 15 sati putovanja

Protiv Gruzije bez Peršića

Košarkaška reprezentacija BiH je nakon 15 sati putovanja doputovala u Gruziju gdje će sutra protiv domaćina sa početkom u 16.50 (BHT) igrati utakmicu 7. kola kvalifikacija za Eurobasket 2012. godine.  

 Tim Ace Petrovića će biti oslabljen neigranjem Dalibora Peršića koji je zbog povrede kvadricepsa ostao u Sarajevu. Radi se o lakšoj povredi koja je prošla bez rupture. 

 

U našem stručnom štabu nisu htjeli ništa prepustiti slučaju, pa će tako Peršić uz određenu terapiju narednu utakmicu naše selekcije, onu protiv Rumunije u Sarajevu dočekati spreman.

 

Iza našeg tima je neprospavana noć nakon dugog puta koji je okončan tek rano jutros kada su reprezentativci stigli u hotel u Tbilisiju. Inače, hotel je u neposrednoj blizini dvorane. Jedan trening Petrovićevi igrači su već održali, a naredni je sutra prijepodne sa početkom u 10 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.