Raguž: Veliki uspjeh za nas

Nakon prolaska u osminu finala Kupa BiH

Raguž: Veliki uspjeh za nas

M. Maksimović

Za najveće iznenađenje u 16/finala Kupa BiH pobrinula se ekipa Čapljine. Devetoplasirana ekipa Prve lige FBiH je eliminisala Borac nakon boljeg izvođenja jedanesteraca.

Na taj način se po ko zna koji put ponovilo pravilo kako je u Kupu sve moguće.Junak utakmice je bio golman Čapljine, Adnan Kaltak koji je odbranio dva jedanesterca.

 

''Ovo je ogroman uspjeh za nas. U jednoj borbenoj utakmici, u kojoj nije bilo grubog prekršaja uspjeli smo pobjediti Borac. Mi smo čak vježbali jedanesterce na istom golu na kojem su se izvodili protiv Borca. Ni mi nismo baš naivna ekipa, ništa nismo prepustili slučaju.Vidjet ćemo ko će biti naš naredni protivnik. Idealan bi bio recimo Gošk upravo zbog što ne bi smo trošili veliki novac na putovanje, kaže trener Čapljine Tomislav Raguž.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.