Široki gostuje kod Szolnokija
Detalj sa utakmice Širokog i Szolnokija na Pecari iz prošle sezone ABA lige.

4.kolo ABA lige

Široki gostuje kod Szolnokija

Vrlo dobro je krenula mlada momčad Širokog u novu sezonu ABA lige. U tri odigrama susreta momčad s Pecare upisala je dvije pobjede kod kuće.

Još u prvom kolu Širokobriježani su napravili veliko iznenađenje svladavši jednog od glavnih favorita lige Crvenu Zvezdu, a u prošlom kolu na Pecari je poražena i Union Olimpija.,

Široki danas očekuje novi izazov, gostovanje kod mađarskog predstavnika, ekipe Szolnoka gdje će tražiti prvu pobjedu u gostima. U prošloj sezoni, upravo kada je ekipu preuzeo Damir Vujanović, Široki je svladao Szolnoki u gostima, a da li će to uspjeti i ovaj put ostaje nam vidjeti.

„Nakon dvije pobjede iz tri susreta imamo dosta samopouzdanja i protiv Szolnokija idemo na pobjedu. Imali smo dosta vremena za uigravanje, možemo ponoviti dobru igru iz dosadašnjih utakmica i vjerujem ostvariti i pobjedu.“, rekao je trener Širokog Damir Vujanović.

Optimističan je i kapetan Široki Primorka, Josip Bilinovac, koji smatra da mogu ponovoti prošlu sezonu.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

„Imali smo cijeli tjedan za pripremu za utakmicu protiv Szolnokija. Gore putujemo dva dana ranije kako bi odradili što više treninga i priviknuli se na dvoranu i koševe ali i odmorili se od puta. Prošle sezone smo gore odigrali dobro i slavili kad je bilo najpotrebnije i smatram da i ovaj put imamo velike izglede.“, rekao je kapetan Širokog.

Susret između Szolnoki Olaj i Široki Primorka na rasporedu je danas s početkom u 17:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.