SKK Student i KK Prijedor nastavljaju bitku za tron

Finalna serija

SKK Student i KK Prijedor nastavljaju bitku za tron

D. Vejo

KK Prijedor je u prošlo utakmici izjednačio rezultat protiv SKK Studenta (1:1) u finalnoj seriji play-off faze za prvaka Prve muške lige Republike Srpske.

U prvoj utakmici koja se odigrala u Banjaluci pobijedio je Student, dok je Prijedor prije nekoliko dana izjednačio skor na svom parketu. Ovo svakako obećava zanimljivu završnicu.

Izabranici Aleksandra Ćikića predvođeni plejmejkerom Srđanom Lončarom, svoju drugu pobjedu tražit će ovog vikenda na svom parketu u Kampusu.

Uloga favorita svakako da pripada domaćinu, međutim Zvonar i društvo ne misle tako te će dati sve od sebe kako bi u Banjaluci ostvarili što bolji rezultat.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Podsjetimo, finalna serija igra se na tri dobijene utakmice a onaj koji zauzme prvo mjesto plasirat će se u Premijer ligu BiH. Student je u prvoj utakmici na svom parketu bio bolji rezultatom 69:55, dok je Prijedor prije nekoliko dana u istoimenom gradu trijumfovao rezultatom 73:66.

Utakmica između SKK Student i KK Prijedor igra se ovog vikenda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi