Student dočekuje Prijedor, Radnik gostuje Slaviji

Prva muška liga RS

Student dočekuje Prijedor, Radnik gostuje Slaviji

D. Vejo

Ovog vikenda na pomolu je 23. kolo košarkaške Prve muške lige Republike Srpske, a gdje će biti odigrano sedam mečeva.

Sve oči bit će uprte u Banja Luku, gdje će snage u Kampusu odmjeriti domaći Student i Prijedor. Riječ je o duelu dvije ekipe koje su prošle sezone bile finalisti play-off prvenstva Republike Srpske. Ovo će biti susret četvrtoplasiranog i petoplasiranog tima u šampionatu.

Košarkaši Slavije na svom će parketu dočekati lidera Radnik BN Basket, a Rudar će gostovati u Foči ekipi Sutjeske.

Banjalučki Borac borbu za opstanak u društvu najboljih vodit će u Rogatici sa istoimenim timom, dok će Bratunac na svom parketu ugostiti Sokolac.

Varda HE vrši posljednje pripreme pred meč sa ekipom HEO, a fenjeraš Teslić će bijeg iz opasne zone tražiti protiv Kozare.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti