Teletović: Dali smo zadnji atom snage za pobjedu

Mirza za SportSport.ba

Teletović: Dali smo zadnji atom snage za pobjedu

M. Šljivak

Fantastičan! Fenomenalan! Da li postoji pridjev koji može opisati igru Mirze Teletovića u susretu sa Gruzijom?

Ako i postoji, do njega je teško doći, a kapiten naše reprezentacije je večeras pokupio sve moguće pridjeve jer je u Tbilisiju odigrao vrhunski susret. Vodio je ekipu do pobjede i plasmana na EP, a nakon susreta Mirza je za SportSport.ba dao komentar utakmice.

"Bilo je teško. Bili smo umorni i iscrpljeni od velikog broja utakmica, ali i od napornih putovanja. Uspjeli smo pronaći zadnje atome snage da odigramo ovu utakmicu. Značila nam je pobjeda jer smo htjeli pokazati Evropi i Svijetu da Bosanci i Hercegovci znaju igrati košarku i da zaslužuju biti na Evropskom prvenstvu", rekao je Teletović za SportSport.ba.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.