Teletović: Samo Netsi i niko drugi

Kapiten Bosne i Hercegovine nema dileme

Teletović: Samo Netsi i niko drugi

Ime kapitena košarkaške reprezentacije BiH Mirze Teletovića posljednjih dana dovođeno je u vezu s povratkom na Stari kontinent, odnosno u redove španske Barcelone. 

O tome smo jučer s Teletovićem razgovarali na obalam jezera Perućac, u mjestu Klotjevac 20-ak kilometara od Srebrenice.

"Prije nego sam otišao u NBA imao sam ponude evropskih ligaša, koje su bile finansijski izdašne. Slijedio sam svoje snove i otišao u NBA. Prošla sezone je bila takva kakva jeste, ali ja imam itekakv motiv da pokažem i dokažem sve ono što znam", kazao je Teletović.

Pored spekulacija o njegovom povratku u Evropu, pričalo se i o mogućnosti trejdovanja. 

"Nema ništa od toga. Netsi su moj tim i niko drugi", kaže Teletović.

On pozorno prati dešavanja u svom timu, a na našu opasku da je Jason Kidd u momčad doveo iskusnog Garnetta, Pierca i Terryja, Teletović je rekao:

"Raja iz kraja", i otišao na ručak s polaznicima Međunarodnog kampa mira koji se održava do kraja naredne sedmice u Klotjevcu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.