Vlašić: Leotar se ne smije ponoviti protiv Slobode

Trener Zrinjskog

Vlašić: Leotar se ne smije ponoviti protiv Slobode

M. Maksimović

U zaostaloj utakmici desetog kola Lige 10., dosadašnji lider na tabeli Zrinjski neočekivano je poražen od Leotara u Trebinju rezultatom 78:59. 

Mostarci su i ovog puta nastupili oslabljeni, a osim Demića za koga je sezona završena, u timu nije bilo ni novajlije Bože Đurasovića. 

“Poraz je zaslužen. Imali smo do utakmice predugu pauzu, puno povreda, bolesti i nismo mogli normalno raditi. Iznenadio nas je i termin utakmice, ali to ne umanjuje pobjedu Leotara”, rekao je trener Zrinjskog Hrvoje Vlašić.

Zrinjski i dalje ima povoljnu situaciju kad je u pitanju plasman u Ligu za prvaka. U narednom kolu Mostarci dočekuju Slobodu.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

“Idemo na pobjedu kao i uvijek kada smo domaćini. Sloboda igra dobro, pa će nam sigurno trebati potpuno drugačiji pristup i kvalitetnija igra u odnosu na poraz u Trebinju. Moramo biti više motivisani i agresivniji da bismo pobijedili”, dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi