Vujanović: Iskoristili smo slabosti Partizana

Vujanović prezadovoljan

Vujanović: Iskoristili smo slabosti Partizana

M. Šljivak

Trener košarkaša Širokog, Damir Vujanović, bio je prezadovoljan pobjedom svog tima nad Partizanom.

Vujanović je istakao kako su njegovi igrači zasluženo slavili, a isto mišljenje je imao i novi playmaker Širokog Johnathon Jones.

"Hvala mojim momcima koji su naporno radili tokom čitavog tjedna i odigrali odličnu utakmicu. Znali smo prednosti i mane Partizana i to smo i iskoristili. U drugoj dionici je došlo do pada u igri, kada su gosti igrali zonu i nismo se odmah snašli ali smo u drugom dijelu i to uspjeli riješiti. Mislim da smo uz odličnu podršku s tribina sasvim zasluženo slavili. Svaka pobjeda je slatka, a posebno protiv ovakve ekipe kao Partizan", rekao je Vuajnović.


Johnathon Jones, playmaker Širokog također je bio jako sretan zbog pobjede.

"Imali smo dobre treninge tokom tjedna. U prvom smo bili dobri, pogodili smo neke šuteve. U nastavku smo odigrali dobru obranu i u napadu smo bili učinkoviti", rekao je Jones.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.