Vujošević: Život Partizana ovisi od plasmana u Euroligu

Trener Partizana pred duel sa Cedevitom

Vujošević: Život Partizana ovisi od plasmana u Euroligu

Beogradski Partizan već dugo godina igra u najelitnijem košarkaškom takmičenju u Evropi, a u petak će beogradski Crno-bijeli igrati utakmicu koja će odlučiti njihovu sudbinu naredne sezone. 

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je uoči utakmice protiv Cedevite da sudbina Partizana ovisi od susreta sa ekipom iz Zagreba. 

"Siguran sam da naša publika zna i prepoznaje situaciju i da će u velikom broju doći i napraviti od Arene domaći teren. Spremni dočekujemo utakmicu sa Cedevitom, koja je za nas zaista utakmica sezone," rekao je Vujošević i dodao:

"Od rezultata na toj utakmici zavisi da li će klub igrati Euroligu naredne sezone. Mi sa Euroligom jedva preživljavamo, a bez nje bi to bilo jako teško," rekao je Vujošević. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.