Atraktivna novinarka želi seks sa fudbalerima Barcelone

Gwen Garcia

Atraktivna novinarka želi seks sa fudbalerima Barcelone

O. Lekić

Gwen Garcia, atraktivna novinarka iz Miamija, veliki je navijač Barcelone što pokazuju i njene objave na društvenim mrežama.

Mlada Gwen generalno obožava fudbalere, a pomisao da ima seks sa jednim od fudbalera Barcelone nakon utakmice naprosto je fascinira. 

"Fudbaleri su dio svake moje seksualne fantazije. Obožavam njihova tijela. Fascinira me pomisao da to uradim sa igračima Barcelone, onako znojavim odmah poslije utakmice na terenu", kazala je novinarka, te se osvrnula na detalje iz svog života. 

"Muškarci obožavaju moje grudi. Najljepše što sam doživjela sa voljenom osobom bila su tri orgazma za noć", jasna je bila Gwen Garcia. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.