Džaba što si Marco Reus! Vožnja bez vozačke - kazna 540.000

Nema praštanja!

Džaba što si Marco Reus! Vožnja bez vozačke - kazna 540.000

Fudbalski reprezentativac Njemačke i jedna od najvećih zvijezda ove reprezentacije, čije boje nije branio ovoga ljeta na SP-u u Brazilu, Borussijin Marco Reus kažnjen je sa nevjerovatnih 540.000 eura.

Fudbaleru Milionera i članu Elfa nije progledano kroz prste jer nije posjedovao vozačku dozvolu kada ga je zaustavila policija. Nije je Marco zaboravio kod kuće ili terapijama na kojima se oporavlja od povrede, Reus nikada nije položio vozački ispit, a puno manje stvari se u Njemačkoj ne praštaju, pa čak ni kada se zovete Marco Reus.

Državni tužitelj Henner Kruse podnio je prijavu protiv fudbalera BVB-a koji je u periodu od 2011. do 2014.godine uhvaćen najmanje šest puta kako vozi bez dozvole.

Prema pisanju njemačkog Bilda, koji je prvi objavio ovu informaciju, Reus je u prethodnoj godini takođe više puta sa svojim automobilom prekoračio dozvoljenu brzinu.

"Ovo je bila jedna glupost. Mislim da sam naučio lekciju. Ovakvo nešto mi se više nikad neće desiti", rekao je Reus. F

Zamislite kako bi prošao jedan ovakav slučaj na Balkanu, i kako bi sve završilo?

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.