UniCredit Bank vodi mlade na utakmicu UEFA Champions League

UniCredit Bank vodi mlade na utakmicu UEFA Champions League

Sponzorski tekst

Kako bi potakla navike financijske odgovornosti i sigurnog upravljanja vlastitim novcem kod mladih - tinejdžera i studenata, UniCredit Bank je pripremila zabavnu i atraktivnu nagradnu igru za nove i postojeće korisnike Maestro Teen i Maestro Student kartica - ˝Povedi svoju cool ekipu na UEFA Champions League utakmicu˝.

Nagradna igra će trajati u periodu od 01.09. do 31.10.2014. godine, a korisnici Maestro Teen ili Student kartica UniCredit Bank, koji za vrijeme trajanja nagradne igre naprave minimalno jednu transakciju kupovine na prodajnim mjestima u Bosni i Hercegovini ili inozemstvu, mogu osvojiti nagradno putovanje na uzbudljivu utakmicu nove sezone UEFA Champions League.

Obezbijeđene su i dodatne novčane nagrade za  10 sretnih dobitnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.