Utrčali na teren da bi napravili selfie s Balotellijem

Utrčali na teren da bi napravili selfie s Balotellijem

E. Škorić

Mario Balotelli i Milan bili su očajni u meču protiv Manchester Cityja, ali Super Mario i dalje je interesantan navijačima.

Balotellijev Milan pregažen je od njegovog bivšeg kluba (5:1) u utakmici Internacionalnog kupa u Pittsburghu.

Mario nije bio na svom nivou, baš kao niti bilo ko od njegovih suigrača, no svejedno su dvojica navijača željeli napraviti selfie s italijanskim reprezentativcem. Uspjeli su u tome, a onda ih je s terena istjeralo obezbjeđenje.

Selfie je postao trend u svijetu nogometa. Tako je jedan navijač utrčao na teren da bi napravio selfie sa Javierom Martinezom, igračem Bayerna, a selfie su uradili i igrači Liverpoola Steven Gerrard i Daniel Sturridge sa vjernim navijačima pred utakmicu protiv Olympiakosa u Chicagu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.