Aguero ide u Real, Falcao u City, a Di Maria u Monaco?

Na pomolu velika razmjena tri kluba

Aguero ide u Real, Falcao u City, a Di Maria u Monaco?

Madridski list Marca, inače blizak Real Madridu, došao je do detalja sa tajne večere koju su imali u jednom madridskom restoranu predstavnici Reala, Monaca i Manchester Cityja.

Pored predstavnika tri kluba, večeri je prisustvovao i napadač Monaca i kolumbijske reprezentacije Radamel Falcao.

Iako ni iz jednog kluba nema potvrde o čemu se razgovaralo, španski mediji su ipak došli do informacija da bi se u ljetnom prelaznom roku između ova tri kluba mogao desiti trade svojstven NBA ligi.

Prema pisanju španskih medija, Radamel Falcao bi iz Monaca mogao otići u City, Angel Di Maria iz Reala u Monaco, dok bi u Madrid stigao napadač Cityja Sergio Aguero.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.