"Ako neko vrijedi 200 miliona, onda je to Neymar"

Engleski selektor cijeni Brazilca

"Ako neko vrijedi 200 miliona, onda je to Neymar"

Engleski selektor Gareth Southgate govorio je za medije uoči predstojeće prijateljske utakmice sa Brazilom, a jedna od tema bio je Neymar.

Southgate je iskreno rekao da je Neymar vjerovatno jedini fudbaler koji vrijedi sav taj silni novac koji je za njega ljetos platio PSG, kada ga je doveo iz Barcelone za 222 miliona eura.

"Ako neko vrijedi 200 miliona, ondaje to Neymar", jasan je bio Southgate, koji je najavio predstojeću prijateljsku utakmicu:

"Duel sa Brazilom će biti teži od onog sa Njemačkom jer Nijemcinisu igrali u najjačem sastavu. Brazilci imaju veoma jasnu filozofiju, izuzetne fudbalere i odlične fizičke karakteristike. Igrat ćemo sa jednim od najboljih timova na svijetu i za nas će to biti još jedna dobra provjera".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Meč Engleske i Brazila igra se sutra (utorak) na Wembleyju s početkom u 21 sat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti