Ako se mama pita Ronaldo se vraća na Old Trafford

"Nadam se da će se vratiti u United"

Ako se mama pita Ronaldo se vraća na Old Trafford

E. Čaušević

Jedan od najboljih fudbalera svijeta Cristiano Ronaldo velika je želja navijača Manchester Uniteda.

Navijači Uniteda žele ponovo vidjeti Portugalca u dresu svoje ekipe, ali oni nisu jedini. Ronaldova majka Dolores Aveiro izjavila je da svim srcem želi da se njen sin vrati na Old Trafford.

"Mogu reći da očajno želim i priželjkujem da će se moj sin vratiti u Manchester. On odlučuje o tim stvarima, ali nadam se da će me poslušati ovaj put", rekla je Dolores Aveiro.

Ronaldo je u Unitedu nastupao od 2003. godine kada je stigao iz Sporting Lisabona, ali je na ljeto 2008. godine odlučio da pređe u kraljevski klub.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, u posljednje vrijeme sve više se govori da će Portugalac na kraju sezone napustiti Santiago Bernabeu. Ronaldo ima bogatu ponudu PSG-a da dođe u Pariz, ali se iz Uniteda nadaju da će se on odlučiti za povratak na Old Trafford.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.