Ancelotti iznenadio odabirom svog pomoćnika

Ko će koga...

Ancelotti iznenadio odabirom svog pomoćnika

Italijanski stručnjak na klupi Bayerna Carlo Ancelotti odabrao je pomoćnika na klupi novog kluba.

On je iznenadio sve jer je za pomoćnika odabrao svog sina Davida. Njih dvojica će biti prvi otac i sin u historiji koji će predvoditi sa klupe jedan tim iz Bundelisge.

David je nekada bio član omladinskih kategorija AC Milana, ali u ovom kolubu nikada nije dobio pravu šansu. 

Nešto kasnije bio je i fitnes trener u Real Madridu i to u vrijeme kada je trener ove ekipe bio upravo njegov otac, Carlo.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Podržavam našeg trenera na treningu i u pripremi za meč. Na treningu mi je posao većinom  da objašnjavam vježbe igračima ili samo da pomažem sa jezikom. Moj otac dobro govori njemački, ali još uvijek ne razumije baš sve stvari", rekao je David na predstavljanju.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi