Ancelotti ne želi rizikovati sa Riberyjem

Pod upitnikom za Arsenal

Ancelotti ne želi rizikovati sa Riberyjem

Carlo Ancelotti je pred duel sa Arsenalom izjavio da nema namjeru rizikovati sa Franckom Riberyjem. 

U okviru osmine finala Lige prvaka sljedeće nedjelje će se sastati Bayern i Arsenal, a uoči utakmice trener bavarskog kluba Carlo Ancelotti je izjavio da će iskusni Ribery igrati samo ukoliko bude u potpunosti spreman. 

"Od danas je Ribery na treningu, ali bit će teško spremiti ga za meč sa Arsenalom. Nećemo rizikovati. Ako je spreman, bit će tamo", izjavio je Ancelotti, čiju izjavu prenose inostrani mediji. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

I dok je Riberyjev nastup protiv Arsenala pod upitnikom, definitivno je da neće igrati za vikend u prvenstvu protiv Ingolstadta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi