Ancelotti: Prestanite kritikovati Balea
Foto: EPA

Trener Reala

Ancelotti: Prestanite kritikovati Balea

E. Škorić

Carlo Ancelotti je zatražio od navijača da prestanu kritkovati Garetha Balea.

Real je danas bez Cristiana Ronalda, u susretu 21. kola Primere, nadigrao Real Sociedad i slavio s 4:1. Za Ancelottija je Karim Benzema igrač utakmice.

“Benzema je igrao fantastično. Kao i svi naši napadači, posjeduje ogroman kvalitet i veoma je efikasan. Bio je precizan u većini utakmice i današnji golovi su efektni”, kazao je Ancelotti, koji traži da se prestane kritikovati Bale.

“Ne želim čuti ništa loše o Baleu. Danas je bio veoma dobar. Istina, promašio je dvije dobre šanse, ali je također asistirao Benzemi kod prvog gola. Sjajno sarađuje sa ostatkom ekipe”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.