Angel Di Maria se vraća u Englesku?

Na meti Chelseaja

Angel Di Maria se vraća u Englesku?

E. Čaušević

Argentinski fudbaler Angel Di Maria mogao bi uskoro ponovo zaigrati u engleskoj Premier ligi.

Prema pisanju engleskih medija Di Maria bi već u januaru mogao napustiti PSG, te vratiti se u Englesku. Interes za argentinskog fudbalera pokazao je Chelsea koji je odlučan da Di Maria dođe već u januaru na Stamford Bridge.

Di Maria je prošlog ljeta stigao u PSG iz Manchester Uniteda za 59.7 miliona funti, ali odlaskom Zlatana Ibrahimovića postalo je jasno da francuski tim više nije toliko dominantan. Navodno, Di Maria nije zadovoljan što je Unai Emery došao u PSG, te s njim nije u dobrim odnosima.

Antonio Conte je Di Mariju pokušavao dovesti i u Juventus, ali tada je argentinski igrač izabrao United. Ukoliko PSG odluči da proda ovog igrača Chelsea će morati platiti oko 45 milina funti.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi