Aničić: Slobodi želim da osvoji titulu

Trener FK Mačva Šabac

Aničić: Slobodi želim da osvoji titulu

S. Mlaćo

Iako su naravno došli sa ciljem da se pokažem u što boljem svjetlu, iz FK Mačva Šabac nisu bili nezadovoljni porazom od Slobode (1:0).

Srbijanski prvoligaš je pokazao svoje kvalitete, te se Sloboda dobro namučila. Trener ovog tima Dragan Aničić nakon meča pohvalio je publiku na Tušnju i Slobodi poželio osvajanje titule u novoj sezoni BH Telecom Premijer lige BiH.

“Ono je bio prvi gol koji smo primili u pripremnom periodu, iz prekida i moraćemo na tome malo više da poradimo. Pohvalio bi ovaj divni ambijent ovdje. Prezadovoljan sam publikom koja zna da nagradi i svoje igrače i gostujuće igrače aplauzom. Poželio bi svom kolegi i Slobodi mnogo sreće u nadolazećem prvenstvu i ako bi mogli da osvoje titulu ja bi bio sretan zbog njih,  kazao je Dragan Aničić, trener FK Mačva Šabac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi