AS Roma: Koliko poznajete Edina Džeku?

Kviz na zvaničnoj stranici Vučice

AS Roma: Koliko poznajete Edina Džeku?

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Edin Džeko jučer je postigao svoj 50. jubilarni gol u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Naša reprezentacija savladala je u Elbasanu selekciju Albanije sa 2:1, a prvi gol iz penala postigao je kapiten Edin Džeko. Za našeg napadača ovo je bio jubilarni 50. gol u dresu bh. selekcije.

Povodom tog malog jubileja njegov klub Roma danas je na svojoj zvaničnoj stranici objavila zanimljiv kviz koji nosi naziv "Koliko poznajete Edina Džeku". U kvizu pogađate za koji klub je debitovao Džeko, a ponuđeni odgovori na to pitanje će vas pošteno nasmijat.

Kviz koji se nalazi na zvaničnoj stranici Rome možete vidjeti na OVOM linku.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi