Bale: Postići ćemo mnoštvo golova

Nakon veoma lošeg starta sezone

Bale: Postići ćemo mnoštvo golova

S. Bošković

Gareth Bale izjavio je da će Real Madrid uskoro početi postizati golove, unatoč tome što nisu uspjeli zatresti mrežu u prvom susretu nove sezone La Lige.

Rafael Benitez imao je svoju prvu službenu utakmicu na kupi Reala, te je startao neočekivanim rezultatom. Završilo je 0:0 protiv Sporting Gijona, a njegovi igrači, kao i u pripremnim utakmicama imali su problem sa postizanjem golova.

Bale, koji je ovaj susret igrao na poziciji "desetke", 100% je uvjeren da će španjolski gigant uskoro početi postizati golove.

"Kako vrijeme prolazi mi postajemo bolji. Učimo, treniramo i napredujem. Sa svakom utakmicom koja prođe, mi postajemo sve bolji", rekao je Gareth Bale.

"Očito je da ćemo mi biti ekipa koja napada. Moramo unaprijediti zadnji dio tima, ali i dalje radimo na tome da budemo uzbudljivi tim, onaj koji će ići na to da osvoji sve trofeje", dodao je Bale.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Mi smo odigrali samo prvu utamicu u ligi ove sezone. Nismo pogodili, ali ja sam 100% uvjeren da ćemo zabiti mnogo golova", samtra Velšanin.

Igrači Reala novu priliku da zabiju gol imati će u subotu, kad na Santiago Bernabeu dočekuju Real Betis.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti