Balotelli: Klopp? Uopšte me ne poznaje

Rekao mu: 'Hvala i doviđenja'

Balotelli: Klopp? Uopšte me ne poznaje

Nestašni italijanski napadač Mario Balotelli postao je centralna figura u Ligue 1. 

Balotelli je ovog ljeta prešao u Nicu i na njegovim krilima ovaj francuski klub iznenađujuće vodi u prvenstvu, a sada kada je na pragu da "osvježi" karijeru očito više ne želi čuti za Jurgena Kloppa koji ga je otpisao u Liverpoolu. 

"Klopp me uopšte ne poznaje, jednom smo razgovarali samo", kazao je Balotelli i dodao:

"On mi je rekao da odem iz Liverpoola na posudbu, da se dokažem i potom vratim na Anfield. Poručio sam mu: 'Hvala i doviđenja'. Kratko", otkrio je 26-godišnji Balotelli. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Na najbolji mogući način Balotelli je otvorio epizodu u Francuskoj, a u dosad odigrane tri utakmice je postigao pet pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi