Balotelli konačno dobio prvu ponudu

Želi ga Ajax

Balotelli konačno dobio prvu ponudu

E. Čaušević

Italijanski napadač Mario Balotelli i dalje trenira sa rezervama Liverpoola čekajući ponudu nekog drugog kluba.

Iako se u prethodnim danima špekulisalo o tome da bi Balotelli svoju karijeru mogao nastaviti u Bešiktašu od tog transfera neće biti ništa. Ipak, italijanski napadač dočekao je da napokon dobije prvu ponudu ovog ljeta.

Naime, kako prenose engleski mediji Ajax je danas kontaktirao Redse u vezi Balotellija. Holandska ekipa želi dodatno pojačati ekipu za Ligu prvaka, a Balotelli je prvi na listi želja ovog kluba.

Teško da je neko mogao očekivati da će Balotelli u najboljim godinama biti na korak od Ajaxa, ali to se čini kao jedino rješenje za Itaijana. Balotelli je prekrižen u Liverpoolu, a interesa od drugih klubova za njega baš i nema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi