Balotelliju utočište nudi trećeligaš

Trećeligaš dovodi Marija?

Balotelliju utočište nudi trećeligaš

E. Škorić

Italijanski napadač Mario Balotelli trebao bi da napusti Liverpool u narednim danima.

Balotelli je nepotreban Liverpoolu, koji je doveo nekoliko napadača, a kontroverznog Italijana rijetko ko hoće. 

Za Super Marija nema mjesta na Anfieldu pored Christiana Bentekea i Dannyja Ingsa, a pitanje je gdje će nekadašnji napadač Milana, Intera i Manchester Cityja nastaviti karijeru.

Italijanski trećeligaš Lupa Castelli nudi Mariju priliku da oživi svoju karijeru. Pomalo čudno zvuči, ali trećeligaš je spreman da dovede Balotellija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

“Nudimo mu novi početak jer na njemu je vidljivo da mu se više ne igra nogomet. Kod nas može da krene ispočetka”, kaže počasni predsjednik kluba Marco Amelia.

Balotelli je samo jednom pogodio prošle sezone u Premiershipu i s razlogom ga na Anfieldu smatraju velikim promašajem. Ipak su uložili dosta novca u njega kada su ga kupili od Milana. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.